Enviaments i Retorns

Les comandes són enviades, habitualment, durant les 24/72 hores després de rebre la confirmació del pagament / comanda. Sempre descomptant els caps de setmana, festius, ponts,...

Per defecte, el sistema de transport que està habilitat és l'enviament per agència. Al penúltim pas de la confirmació de la comanda podràs escollir alguna de les altres opcions (Recollir al taller, Enviar per Correus sense registrar). El càlcul de ports no serà definitiu fins que hagis acabat tot el procés.

Els costos d'enviament inclouen el servei i l'embalatge, sempre acord amb el tipus de producte de la comanda. El cost varia en funció del lloc de destí i del pes del paquet. T'aconsellem agrupar diferents productes sempre que sigui possible enlloc de demanar-los per separat.

LES COMANDES QUE SUPERIN ELS 75€ FETES DES DE CATALUNYA / ESPANYA / ANDORRA TENEN L?ENVIAMENT PAGAT.

Els enviaments per agència, actualment treballem amb Sending, tenen un cost de 4€ + IVA per Catalunya (4.84€) o 5€ + IVA pe Espanya peninsular o Andorra (6.05€).

La taula de preus d'enviaments per Correus sense registrar és:

de 0 a 100gr de 101 a 500gr
CATALUNYA 1,10€ 2,50€
ESPAÑA 1,10€ 2,50€
EUROPA 2,50€ 6,60€

Els retorns es faran prèvia conformitat nostra pel mateix mitjà de transport escollit inicialment. Si l'error nostre, els costos aniran a càrrec nostre.